De Systemec helpdesk is op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 077 - 396 75 72.
Bezoekadres: Marinus Dammeweg 25, 5928 PW Venlo.

Onze helpdesk heeft ook de mogelijkheid om op afstand uw bureaublad over te nemen.
Klik op onderstaande link om de Teamviewer applicatie te downloaden. Open het bestand na het downloaden en geef het ID en wachtwoord door aan onze helpdeskmedewerker. Hiermee kunnen wij vervolgens via een beveiligde verbinding uw bureaublad overnemen.

Laatste updates
May
13

In 2018 en begin 2019 heeft de media veel nieuwsberichten gedeeld over cyberaanvallen of malware. Denk hierbij aan het Wannacry virus wat zowel bedrijven als overheidsinstellingen tijdelijk platlegde.

Een cyberaanval kan voor een ondernemer veel schade aanrichten door het platleggen van processen, maar ook door het verlies van waardevolle bestanden.

Het veiligstellen en back-uppen van bestanden wordt steeds belangrijker.

Een back-up is een reservekopie van een systeem of applicatie, met als doel het veilig stellen van de geselecteerde data.

In het geval van schade of andere manier van verlies, kunnen gegevens worden hersteld.

Er zijn verschillende manieren om een back-up online uit te voeren, maar sinds de introductie van de AVG wetgeving, moet u als ondernemer kunnen aantonen waar uw data is opgeslagen.

De Systemec Online Back-up dienst zorgt voor een veilige back-up, waarbij de data wordt opgeslagen in onze datacenters. Deze back-up wordt redundant opgeslagen in onze datacenter locaties in Nederland en Duitsland.

Onze back-up software maakt automatisch back-ups zonder dat u hiervoor handmatig actie moet ondernemen.

Systemec Online Back-up is niet alleen bedoeld voor een fysieke PC, Mac of server, maar is ook zeer geschikt voor back-up van virtuele machines binnen VMware vSphere of Microsoft Hyper-V.

Daarnaast is het mogelijk om ook een back-up te maken van Android en iPhone devices.

Je kunt met 1 account ook meerdere werkplekken of servers back-uppen.

Wil je onze back-up software uitproberen? Neem dan contact op voor een proeflicentie.

Meer lezen »

May
13

Op woensdag 8 mei vond er bij Systemec een bedrijfsbezoek plaats voor de 1e jaars studenten van Gilde ICT college Venray.

Tijdens deze dag werden de studenten ontvangen op onze locatie op de Marinus Dammeweg in Venlo en werden voorzien van drie verschillende workshops.

Deze workshops bestonden uit de onderdelen: Datacenter, Beveiliging IT en Netwerktechniek.

Na afloop werden de studenten beloond met een certificaat (zie foto enkele studenten met certificaat).

Systemec investeert graag in de ontwikkeling van studenten door mee te werken aan lesmaterie voor scholen, maar ook door het aanbieden van leerzame stagemogelijkheden.

Binnen Systemec werken studenten samen met een team van gedreven specialisten met als doel zoveel mogelijk kennis over te brengen.

Ben je zelf student en ben je geïnteresseerd om stage te lopen bij Systemec? Of juist werkzoekend?

Kijk dan eens op onze website https://www.systemec.nl/nl/over-systemec/vacatures

Meer lezen »