De Systemec helpdesk is op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 077 - 396 75 72.
Bezoekadres: Marinus Dammeweg 25, 5928 PW Venlo.

Onze helpdesk heeft ook de mogelijkheid om op afstand uw bureaublad over te nemen.
Klik op onderstaande link om de Teamviewer applicatie te downloaden. Open het bestand na het downloaden en geef het ID en wachtwoord door aan onze helpdeskmedewerker. Hiermee kunnen wij vervolgens via een beveiligde verbinding uw bureaublad overnemen.

Laatste updates
Mar
8

In 2017 goed gestart met een uitbreiding van de Systemec organisaties, zowel in Nederland als Duitsland. Daarom zijn Wouter Simons en Rick Damen in dienst getreden. Beiden zijn toegetreden tot de afdeling support. Zowel Wouter als Rick zijn dan ook actief als Support Engineer.Wouter Simons heeft ruim 7 jaar werkervaring als engineer bij NAS fabrikant Thecus en vond een nieuwe uitdaging binnen Systemec. Wouter: "Door de snelle ontwikkelingen binnen de branche raak ik nooit uitgeleerd en dat maakt het werken voor Systemec erg interessant. Daarnaast spreken de informele werksfeer en het leuke team binnen Systemec mij erg aan.”

Rick Damen heeft in zijn studietijd bij Systemec als oproepkracht werkervaring opgedaan en mag zich nu fulltime aansluiten binnen het team. Rick: "Het werk binnen Systemec spreekt mij aan vanwege de diversiteit die het werk met zich meebrengt.”

Welkom en succes, namens team-Systemec.


Meer lezen »Mar
8

Systemec heeft eind 2016 Munckhof Groep mogen verwelkomen als nieuwe gebruiker van ons datacenter in Venlo. Als onderdeel van de implementatie van een nieuwe IT-infrastructuur, welke door onze partner Insign.it is geleverd, is Systemec verantwoordelijk voor de volgende componenten:

  • Private Rack in het Systemec datacenter in Venlo.
  • Diverse glasvezelverbindingen, waaronder een darkfiber tussen Venlo en Horst.
  • Redundante Always Online internet toegang.

De nieuwe infrastructuur is verspreid over het Systemec datacenter in Venlo en de locatie van Munckhof in Horst, waarbij deze gekoppeld zijn via een darkfiber glasvezelverbinding. Belangrijkste uitgangspunt voor Munckhof is een redundante oplossing, welke verspreid is over twee locaties, waarbij de gestelde RTO / RPO waardes gehaald worden. Deze waardes zijn door Munckhof reeds een aantal jaren opgesteld en worden ieder jaar herzien. Uit deze historie blijkt dat de waardes steeds scherper worden, wat inhoudt dat de eis qua beschikbaarheid van de IT omgeving steeds hoger komt te liggen. Dus minder downtijd en minder data verlies. Onze partner Insign.it heeft hiervoor op basis van VMware vSphere, met onderliggend SAN, een omgeving gebouwd en dit verdeelt over de 2 locaties (Venlo en Horst). De data wordt kruislinks gemirrord, dus van Venlo naar Horst en van Horst naar Venlo. De servers worden verdeeld over de primaire productie locatie in het Systemec datacenter en de secundaire productie locatie van het hoofdkantoor in Horst.

De internet toegang vanuit het datacenter en het hoofdkantoor in Horst wordt ook door Systemec verzorgd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Systemec Always Online dienst. Mocht een locatie uitvallen dan neemt de andere locatie automatisch de internetverbinding over, met behoud van het publieke IP subnet. Op deze wijze is er in het geval van een calamiteit direct dezelfde publieke IP adressen beschikbaar op de locatie die dan actief is.

Over Munckhof

Munckhof is gespecialiseerd in personenvervoer en reizen. De organisatie voorziet haar klanten van maatwerkoplossingen op het gebied van mobiliteit. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verzorgen van alle internationale zakenreizen en groepsreizen van een organisatie, het regisseren en uitvoeren van personenvervoer of het organiseren van grootschalige vervoersprojecten bij evenementen.

Een hoge kwaliteit en servicegraad vormen belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening van Munckhof. De organisatie wil continu innoveren en staat altijd open voor verbeteringen en kansen vanuit de markt. Munckhof vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk en wil samen met haar opdrachtgevers altijd een optimaal resultaat behalen.


Munckhof biedt totaaloplossingen en maatwerk in onder andere:

  • Zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector.
  • Zorg gerelateerd personenvervoer.
  • Pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector.
  • Logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen.
  • Mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.

Voor aanvullende informatie verwijzen wij graag naar de website van Munckhof.

"Door gebruik te maken van het Systemec datacenter heeft Munckhof een solide technische infrastructuur gebouwd voor de toekomst en is Munckhof in staat om een nog hogere beschikbaarheid en performance te leveren." Peter Hesen, ICT Manager van Munckhof.

Meer lezen »
Systemec B.V. - helpdesk