De Systemec helpdesk is op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 077 - 396 75 72.
Bezoekadres: Marinus Dammeweg 25, 5928 PW Venlo.

Onze helpdesk heeft ook de mogelijkheid om op afstand uw bureaublad over te nemen.
Klik op onderstaande link om de Teamviewer applicatie te downloaden. Open het bestand na het downloaden en geef het ID en wachtwoord door aan onze helpdeskmedewerker. Hiermee kunnen wij vervolgens via een beveiligde verbinding uw bureaublad overnemen.

Laatste updates
Sep
22
DigiTrust logo ISO-27001

De scope van de ISO 27001 certificering van Systemec is:

"Ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie vanuit eigen datacenters in Nederland en Duitsland van datacenter diensten (Co-location), Networking (Datacommunicatie en IP-services) en Internet Services (Private Cloud, VMWare services, Mail-omgeving, Webbased diensten, VoIP services en securityoplossingen).”

Belangrijke voordelen van een ISO 27001 certificering zijn: organisatie gaat zorgvuldig om met de informatie en de informatiesystemen; geloofwaardigheid als professionele organisatie; het naleven van relevante wet- en regelgeving; informatiebeveiliging op alle niveaus binnen de organisatie; goed ingericht en uitvoerend proces wat leidt tot minder risico’s en daarmee minder incidenten.

ISO 27001 is een ISO-standaard voor informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe je procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen een organisatie zeker te stellen. Deze internationale norm is van toepassing op alle typen organisaties. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.


Meer lezen »Sep
12

De directie van familiebedrijf Systemec, Jos en zijn zoon Sjoerd Derkx, zijn genomineerd voor de groot-Venlose Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2017.

 

Wij zijn vereerd met deze nominatie, dit is voor het hele team een mooie bekroning op ons 25-jarig bedrijfsjubileum.

We mogen het opnemen tegen 2 zeer gewaardeerde genomineerden, Hai Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics en Henk Vossen van de Helichem Groep.

Via deze weg wensen wij Hai, Corné en Henk dan ook veel succes en plezier met de voorbereidingen.
Op 12 december is de prijsuitreiking in Theater de Maaspoort in Venlo.Over Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs

De Lodewijk van der Grinten ondernemersprijs is niet meer weg te denken uit de activiteiten van het groot-Venlose bedrijfsleven. Deze door Ondernemend Venlo, LLTB, MKB en gemeente Venlo samen georganiseerde ondernemersprijs is een kroon op het werk van de ondernemer, die zich het meest heeft onderscheiden op vele vlakken. De drie genomineerden worden door een vakkundige commissie geselecteerd en in september bekend gemaakt. Daarna volgt een intensief programma met jurybezoeken, promotie activiteiten en opnames. Steevast op de 2e dinsdag van december wordt dan in een doorgaans volledig uitverkochte Maaspoort de winnaar bekend gemaakt.

Over Systemec

Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Systemec streeft er naar een onafhankelijke en strategische partner te zijn van bedrijven en instellingen ondersteunend op het gebied van internet- en data-vraagstukken. Een stabiele en betrouwbare partner met oog voor de belangen van de relaties zonder de menselijke factor bij het zakendoen binnen de digitale wereld te verliezen. Op deze wijze streeft men er naar langdurige relaties op te bouwen die zorgen voor continuïteit bij Systemec alsmede haar klanten. Als technische sparringpartner biedt Systemec een hoogwaardige kwaliteit door permanent te investeren in de nieuwste technieken. Het resultaat zijn unieke oplossingen die wereldwijd toegankelijk zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan een beveiligde en continue bedrijfsvoering van haar relaties.

De oplossingen en diensten worden zowel nationaal alsmede internationaal aangeboden met een sterke nadruk op de Euregio. Systemec wil zich verder ontwikkelen tot een "Data Hotspot” en zodanig een positie van betekenis verwerven op het snijpunt van de as Amsterdam–Frankfurt en Londen-Berlijn.

In 2017 viert Systemec het 25-jarig bestaan en wordt er met veel enthousiasme van alle medewerkers gewerkt aan de verdere expansie van haar activiteiten in binnen- en buitenland vanuit "Hotspot” Venlo.

We zijn overigens ook op zoek naar uitbreiding van ons team, wil je ook bij deze genomineerde komen werken, kijk dan eens naar onze vacatures.


Meer lezen »
Systemec B.V. - helpdesk