De Systemec helpdesk is op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 077 - 396 75 72.
Bezoekadres: Marinus Dammeweg 25, 5928 PW Venlo.

Onze helpdesk heeft ook de mogelijkheid om op afstand uw bureaublad over te nemen.
Klik op onderstaande link om de Teamviewer applicatie te downloaden. Open het bestand na het downloaden en geef het ID en wachtwoord door aan onze helpdeskmedewerker. Hiermee kunnen wij vervolgens via een beveiligde verbinding uw bureaublad overnemen.

Laatste updates
Mar
21
Op 14 april 2017 kondigde KPN het einde aan van ISDN.
Per september 2019 stoppen de enkelvoudige ISDN1 en meervoudige ISDN2 diensten.
De grotere ISDN 15 – 30 diensten worden nog tot minstens begin 2021 ondersteund.
Bij het beëindigen van ISDN stopt de oude telefoniedienst en heeft het vaak ook invloed op de werking van een alarm, deurbel, intercom of overige apparatuur, zoals een frankeermachine.

Het alternatief is VoIP.

VoIP betekent Voice over IP en hierbij belt u over een internetverbinding. Bellen over internet biedt de voordelen dat u als ondernemer niet meer locatie gebonden bent, de telefonie kunt koppelen aan andere applicaties en een overstap naar VoIP vaak ook nog kostenbesparend kan zijn.
Tevens geeft Systemec VoIP onder andere toegang tot extra functionaliteiten zoals opnamefunctie, API’s, status gebruikers inzien, belgroepen opzetten, vast-mobiel integratie, adresboek altijd binnen handbereik en het toevoegen van chatdiensten.

Bij Systemec helpen wij u graag bij de overstap van ISDN naar Systemec VoIP in combinatie met de gewenste functionaliteiten.

Wilt u meer weten over onze diensten of een demo, neem dan gerust contact met ons op.

Meer lezen »

Mar
21

Op 15 maart is het netwerk van Systemec uitgebreid met twee nieuwe externe connecties in Amsterdam. De eerste betreft een interconnect naar partner Ziggo Zakelijk, welke onder andere voorziet in extra mogelijkheden voor de unieke Always Online dienst van Systemec. De tweede betreft een interconnect naar onze nieuwe partner GTT. Via deze internationale speler kan Systemec haar IP-diensten international leveren.

Wilt u meer weten over onze internetdiensten, neem dan gerust contact met ons op.

Meer lezen »