De Systemec helpdesk is op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 077 - 396 75 72.
Bezoekadres: Marinus Dammeweg 25, 5928 PW Venlo.

Onze helpdesk heeft ook de mogelijkheid om op afstand uw bureaublad over te nemen.
Klik op onderstaande link om de Teamviewer applicatie te downloaden. Open het bestand na het downloaden en geef het ID en wachtwoord door aan onze helpdeskmedewerker. Hiermee kunnen wij vervolgens via een beveiligde verbinding uw bureaublad overnemen.

Laatste updates
Apr
28

Deze maand heeft Systemec haar laatste xDSL ATM-verbindingen uitgefaseerd! Tegenwoordig maken we veelvuldig gebruik van zogenaamde Ethernet-verbindingen. Denk hierbij aan EoADSL, VDSL, Radio en voornamelijk glasvezelverbindingen. Hiertoe onderhoudt Systemec meerdere interconnecties met desbetreffende onderliggende carriers, zoals Eurofiber, VodafoneZiggo, Tele2, GTT, Relined en KPN.

Systemec is in 2002 gestart met de uitrol van xDSL ATM verbindingen via BBned (later overgenomen door Tele2). Het merendeel van deze verbindingen zijn in de loop der jaren gemigreerd naar snelle breedband verbindingen. De minimale snelheid is tegenwoordig zelfs 50Mbps. Haast ondenkbaar dat we destijds met snelheden van 512k tot 2,3M uit de voeten konden.

Meer lezen »

Apr
28

Systemec Your Space is een eenvoudige oplossing voor snelle toegang tot je eigen online opslag, voor onder andere documenten, software, foto’s, video’s en muziek. Een aantrekkelijk en praktisch alternatief voor een lokale NAS server en het managen van bestanden op je eigen computer, tablet of smartphone.

Systemec biedt Your Space aan vanuit de eigen cloud met betrouwbare en snelle onderliggende servers en opslagruimte. NextCloud is software voor bestandshostingservice en biedt toegang via een webportal en eigen applicaties voor Windows, macOS, Android en IOS.
Ter uitbreiding kunnen gebruikers kiezen voor extra functies binnen NextCloud, waaronder Talk en Versioning.
Talk is een veilig chatprogramma met opties voor groepsgesprekken en videobellen. Versioning zorgt ervoor dat de geschiedenis van het bestand tijdelijk wordt bewaard, waardoor je een bestand naar een eerdere versie kunt terugdraaien.

Zie video voor preview van Talk

Bij Systemec Your Space blijf je altijd 100% in control over je bestanden en wordt je data veilig opgeslagen in de Systemec datacenters binnen Nederland of Duitsland. De dienst maakt gebruik van ons eigen Enterprise-platform, dus alle voordelen van onze hoogwaardige kwaliteit en service.

Ter introductie bieden wij de mogelijkheid om Systemec Your Space 14 dagen gratis uit te proberen. Geïnteresseerd? Systemec Your Space is al beschikbaar vanaf € 18,- per maand.

ACTIE: Systemec introduceert in samenwerking met Max Curvers van de Skote lapdesk, het mobiele werkblad voor onderweg, op de bank of in de tuin. Ter introductie van de lapdesk, tijdelijk € 0,- bij het aangaan van een Systemec Your Space abonnement. Losse verkoopprijs Skote Lapdesk € 33,- excl. Btw.

Voor vragen of voor een demo, neem contact op met Lei Hovens.

Lei Hovens
lhovens@systemec.nl

Meer lezen »