De Systemec helpdesk is op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 077 - 396 75 72.
Bezoekadres: Marinus Dammeweg 25, 5928 PW Venlo.

Onze helpdesk heeft ook de mogelijkheid om op afstand uw bureaublad over te nemen.
Klik op onderstaande link om de Teamviewer applicatie te downloaden. Open het bestand na het downloaden en geef het ID en wachtwoord door aan onze helpdeskmedewerker. Hiermee kunnen wij vervolgens via een beveiligde verbinding uw bureaublad overnemen.

Laatste updates
Jul
15

Systemec heeft de DCspine portefeuille opgenomen en kan haar klanten op een eenvoudige manier koppelingen aanbieden tussen de Systemec datacenters en meer dan 75 andere datacenters in de Benelux. Met deze koppelmogelijkheden kunnen datacenter gebruikers de ultieme geografische redundantie creëren. Daarnaast kunnen klanten eenvoudig vanuit de Systemec datacenters een directe koppeling naar de public cloud opzetten.


De vraag naar interconnects en datacenteroplossingen zullen de komende jaren blijven toenemen (Bron: State of the Dutch Data Centers 2020). Spreiding van risico’s en het verbeteren van beschikbaarheid is een belangrijk thema, oplossingen zijn onder andere het gebruik maken van verschillende datacenters buiten de Randstedelijke regio’s. Systemec is in staat een managed colocatie oplossing aan te bieden en kan door middel van de DCspine diensten, naast de eigen faciliteiten ook samenwerken met de aangesloten andere datacenters in de Benelux.


Jan Michiel Berkel, Director van DCspine, geeft aan “DCspine ziet dat de Nederlandse datacenter markt goed ontwikkeld is. Niet alleen in de regio groot Amsterdam maar ook door het land heen. Wij zien dat zakelijke gebruikers behoefte hebben aan professionele dienstverleners die de taal van hun business spreekt. Systemec doet dit voornamelijk gericht op bedrijven in Zuid-Nederland en wij geven de klanten van Systemec met deze uitbreiding toegang tot een groter portfolio aan professionele cloud en connectiviteitsdiensten.”


Meer lezen »Jul
14


Cleverland.eu
is een samenwerkingsproject in de Euregio tussen de gemeentes Krefeld, Mönchengladbach en Venlo.

Het doel van het project is om jongeren te boeien en te binden aan de Euregio op het gebied van studeren en werken.

Sjoerd Derkx is geïnterviewd door Cleverland en vertelt over Systemec en de kansen in de Euregio. Lees meer


Meer lezen »
Systemec B.V. - helpdesk