Kennisbank: VoIP - Xelion
Xelion - Eerste installatie Xelion Softphone (Mac OSX)

De Xelion softphone wordt ook ondersteund op Mac OS, het besturingssysteem van Apple.

Ga met de webbrowser naar http://voip.systemec.nl/tenant/klantnaam en klik op Start Telefoon

Er komt vervolgens een download-venster naar voren

Klik op Bewaar, en voer het gedownloade bestand hierna uit.

Zet een vinkje bij "Sta alle programma's van 'voip.systemec.nl' met deze handtekening toe, en klik daarna op Sta Toe.

Het login-venster verschijnt, log nu in met de gegevens welke je van Systemec ontvangen hebt.

Vervolgens verschijnt het hoofdvenster, en kun je aan de slag.