Xelion - Bellen vanuit de browser in combinatie met Xelion softphone

Nummercatch is een handige toolvan de Xelion softphone, maar helaas werkt deze niet in alle gevallen en is deze erg zwaar qua systeemeisen.Als alternatief voor nummercatch via de browser is er een goed alternatief in de vorm van een browser plugin die van alle telefoonnummers een callto: of een tel: link maakt. De enige voorwaarde is wel dat Firefox als browser gebruikt wordt.

Installeer hirvoor de Telify  plugin. Na een korte herstart van de browser, ga in het Firefox menu naar add-on, selecteer Telify en kies voor opties. Hier kan zowel de tel: als de callto: optie gekozen worden (indien ook Skype actief dan  kiezen voor de tel: optie). Met deze instelling zullen alle telefoonnummers vanaf nu een link krijgen waarbij deze bij aanklikken door de Xelion softphone geopend worden en deze het gersprek gaat opzetten.