Kennisbank: Downloads > Mail
SmarterMail Sync for Outlook

Het Systemec WebMail platform is gebaseerd op SmarterMail.

Naast toegang via https, imap en pop3 zijn er ook uitgebreide synchronisatiemogelijkheden.
Synchronisatie is mogelijk via Exchange Web Services (EWS), SyncML en ActiveSync voor mobile devices.

Sinds versie 9 wordt de SmarterMail plugin voor Outlook niet langer ondersteund en is deze ook niet meer beschikbaar voor download via de webmail interface. Deze is nog wel te downloaden via deze link, echter zonder recht op ondersteuning van onze helpdesk.
Deze versie, 2.0.3125 van juli 2008, is alleen geschikt voor Outlook 2003 en hoger.