E-mail Instellingen Systemec Webmail

Geachte heer/mevrouw,

Systemec hanteert de volgende instellingen voor haar e-mail dienst:

Webmail URL: https://webmail.systemec.nl

E-mail adres (dit is tevens uw gebruikersnaam): <E-MAIL>

Wachtwoord: <PASSWORD>

POP3 server: webmail.systemec.nl

SMTP server: dit is de SMTP server van uw huidige provider

Indien u een mobiel apparaat gebruikt (laptop, telefoon e.d.) dan kunt u de volgende instellingen gebruiken:

POP3 server: webmail.systemec.nl

SMTP server: webmail.systemec.nl

SMTP Authenticatie: Aan (zelfde gegevens gebruiken als voor inkomende mailserver), via poort 8889.

IMAP server: webmail.systemec.nl

SMTP server: webmail.systemec.nl

SMTP Authenticatie: Aan (zelfde gegevens gebruiken als voor inkomende mailserver), via poort 465 met SSL aan.