Kennisbank: Virtueel kantoor
Toegang tot lokale schijven/USB-sticks

Binnen Virtueel Kantoor is het mogelijk om toegang te krijgen tot Lokale schijven of USB-sticks om zo eventuele lokale data die op de PC staat ook in het Virtueel Kantoor te kunnen benaderen. Zie de bijgevoegde instructie hoe dit ingesteld kan worden.



Bijlagen 
 
 virtueel kantoor - toegang tot lokale schijven.pdf (385.55 KB)
(0 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Systemec B.V. - helpdesk