Hoe maak ik een backup van een netwerk station d.m.v. de windows service?

Om een backup te maken d.m.v. de windows service moet de gebruiker van de gerelateerde service gewijzigd worden.

Om de gebruiker voor de service te veranderen:
- Navigeer naar "Deze Computer"
- Klik met de rechtermuisknop op "Deze Computer"
- Klik op "Beheren"
- Navigeer "Services en toepassingen"
- Dubbelklik op "Services"
- Dubbelklik op "Online Backup Service"
- Klik op het tabblad "Aanmelden"
- Zorg dat "Deze account:" actief is
- Vul een gebruikersnaam en wachtwoord in dat toegang heeft tot netwerk mappen
- Klik op "Ok"
- Herstart de service door op de play knop te klikken
- Nu heeft de service toegang tot netwerk stations

LET OP! Er moet een account opgegeven worden dat toegang heeft tot netwerk mappen
LET OP! BackupAgent kan alleen netwerk stations backuppen (o.a. P:)

(679 stem(men))