Citrix SSL Error 61: You have chosen not to trust "RapidSSL TLS RSA CA G1" certificaat

Mocht u de foutmelding krijgen zoals op de afbeelding, installeer dan het bijgevoegde certificaat (.crt bestand):

1. Download het bijgaand bestand (RapidSSL_TLS_RSA_CA_G1.crt) en sla deze op.
2. Klik hier met de rechter muisknop op en kies voor Installeren.
3. Klik Volgende tot aan het laatste venster.
4. Zodra het certificaat is geïnstalleerd, kunt u opnieuw proberen.
5. Mocht dit niet direct werken, dan kan een herstart van uw browser (of zelfs uw pc) noodzakelijk zijn.

Mocht het na deze herstart nog steeds niet werken, zorg dan dat u tevens de laatste Citrix Receiver heeft geïnstalleerd. Deze kunt u downloaden via https://www.citrix.com/products/receiver/.

Bijlagen

SSL Error 61 RapidSSL TLS RSA CA G1.jpg (16.71 KB)
 RapidSSL_TLS_RSA_CA_G1.crt (1.65 KB)