Zoekopties binnen Outlook

Het komt wel eens voor dat je binnen Outlook een zoekopdracht opgeeft en er veel teveel (onlogische) resultaten zijn. Binnen Outlook zijn er diverse commando's mee te geven om een dergelijke zoekfunctie te 'verfijnen'.

Voor de Nederlandstalige Outlook: https://support.office.com/nl-nl/article/uw-zoekcriteria-verfijnen-voor-betere-zoekresultaten-in-outlook-d824d1e9-a255-4c8a-8553-276fb895a8da

Voor de Engelstalige Outlook: https://support.office.com/en-us/article/learn-to-narrow-your-search-criteria-for-better-searches-in-outlook-d824d1e9-a255-4c8a-8553-276fb895a8da

Wist u overigens dat u binnen Outlook ook aan kunt geven in welke items u kunt zoeken? Rechts naast het vergrootglas staat standaard "Huidig postvak". Wanneer u daar op het pijltje klikt, kunt u kiezen waar u wilt zoeken. U heeft dan de volgende opties:

Huidige map
Submappen
Huidig postvak
Alle Outlook-items