Kennisbank: Domeinen
Migratie domeinen naar nieuwe registrar

Systemec is bezig het beheer van onze domeinregistraties te verbeteren waarbij de beveiliging verder wordt geoptimaliseerd. Zo kunnen we via onze nieuwe registrar eenvoudiger en voor meer type domeinen DNSSEC activeren. DNSSEC voegt eenvoudig gezegd een digitale handtekening toe aan uw DNS records zodat gebruikers er ook zeker van zijn dat ze op het juiste adres terecht komen.

Wij zullen domeinen geregistreerd voor juli 2018 in batches gaan migreren naar de nieuwe omgeving. U kunt hiervoor een e-mail ontvangen van het overkoepelende orgaan voor domeinregistraties waarin gevraagd wordt dat u uw e-mail verifieert en/of de domeinmigratie (transfer) goedkeurt.

Het enige wat u hoeft te doen is op deze link te klikken.

Deze verificatie e-mail ontvangt u eenmalig, ook als u meerdere domeinen bij ons heeft ondergebracht en zal verder geen enkele wijziging aan uw houdergegevens of beschikbaarheid van uw domein(en) geven.

Door DNSSEC zoveel mogelijk, uiteraard kosteloos, te activeren werken wij aan een veiliger internet. Dit is tevens een basis voor het gebruik van SPF en DKIM voor uw e-mail.

Deze migratie geldt overigens alleen voor NIET .nl domeinen. De .nl domeinen zijn reeds voorzien van DNSSEC en blijven ongewijzigd bij SIDN.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze helpdesk via support@systemec.nl of u kunt ons natuurlijk even bellenĀ  op 077-3967572.

(0 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Systemec B.V. - helpdesk