Mailstore instellen
Methode 1:
Download en installeer het bijbehorende bestand EmailArchiveOutlookAddinSetup....msi
Na de installatie open outlook.
Klik bovenaan op "E-mailarchief"

Vervolgens klik je op "Bladeren in archief"

Voor servernaam vult u de gegevens in welke u van ons heeft gekregen, verificatie standaardverificatie.
Vul bij "Gebruikersnaam" uw e-mail adres in en bij "Wachtwoord" je wachtwoord.
Zet een vinkje bij "Wachtwoord onthouden"

Daarna krijg je toegang tot je archief en kun je hierin bladeren.

Methode 2:
Download en installeer het bijbehorende bestand EmailArchiveClientSetup....msi
Klik op "Start" en open het programma "E-mail Archive"

Voor servernaam vult u de gegevens in welke u van ons heeft gekregen

Ook hier aanmelden met uw e-mail adres en wachtwoord.

Bijlagen

EmailArchiveClientSetup-11.0.0.13345.msi (3.97 MB)
 EmailArchiveOutlookAddinSetup-11.0.0.13345.msi (3.35 MB)