Windows 7 upgraden naar Windows 10

Via onderstaande link kunt u (op eigen risico) een hulpprogramma van Microsoft downloaden waarmee u uw Windows 7 systeem kunt upgraden naar Windows 10. Houd er rekening mee dat dit fout kan gaan en dat u vooraf een back-up maakt van eventuele belangrijke gegevens. Deze optie was tot gisteren 15-01-2020 nog gratis, wij kunnen echter dit niet garanderen dat dit vandaag nog steeds het geval is. Om te kunnen upgraden, dient uw Windows 7 systeem voorzien te zijn van een geldige licentiecode en dient deze geactiveerd te zijn. Het systeem zal bij het uitvoeren van het bestand zelf de benodigde bestanden downloaden en installeren en uw systeem daarmee voorzien van Windows 10. U dient tijdens dit proces het systeem met rust te laten, dit kan gemakkelijk 1-3 uur duren (afhankelijk van uw systeem). Het onderbreken van de upgrade kan resulteren in een corrupt systeem en dataverlies. Dit is nogmaals op eigen risico en hiervoor zijn wij niet verantwoordelijk.

https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209