Hoe verwijder ik backup bestanden op de backup server?
U kunt bestanden en mappen van de backup  op 2 manieren verwijderen:

1. Via de client
Open de Systemec Remote Backup client software en kies linksboven bij "algemene taken" de optie "herstel data".
Vervolgens kunt u de mappen en bestanden selecteren die u wilt verwijderen van onze backupserver.

2. Via de webbrowser
Ga naar https://backup.systemec.nl en log in met uw gegevens. Kies linksboven in het menu "mijn bestanden" en voer uw encryptiesleutel vervolgens in. Vervolgens kunt u de mappen en bestanden selecteren die u wilt verwijderen van onze backupserver.

(252 stem(men))