Kennisbank: Virtueel kantoor
Hoe maak ik gebruik van de Java client binnen de Mijnwerkplek site.
Stap 1. Ga naar je eigen mijnwerkplek site (https://mijnwerkplek.systemec.nl/KLANTNAAM)
Stap 2. Meld je aan op de site.
Stap 3. Je krijgt dan deze melding:

Klik dan op “Try alternative clients”.

Stap 4. Indien je de optie pop-ups blokkeren aan hebt binnen internet explorer zul je de volgende
melding krijgen:

Stap 5. Klik dan op “Pop-ups Enabled”.

Stap 6. Dan komt er bovenaan in het browser venster een gele balk.

Klik erop en kies voor: “Pop-ups voor deze website altijd toestaan…”

Stap 7. Daarna kom je verder en zie je de bekende icoontjes weer.
Stap 8. Klik dan op je bureaublad, de Java Client wordt gestart.
Stap 9. Volgende venster komt naar voren:

Klik hier op Run.

Je desktop wordt dan binnen de Java Client gestart.
Let op, deze KAN iets langzamer zijn dan de Citrix Client zelf.
(97 stem(men))