Hoe kan ik NOD32 versie 2.7 deïnstalleren of verwijderen? (Foutmelding 114)

TOELICHTING:

Indien u bij deinstalleren de foutmelding 114 krijgt kunt u NOD32 versie 2.7 deinstalleren of van uw computer verwijderen:

tip A: Indien u een Antivirus product als NOD32 versie 2.7 (maar dat geldt ook voor andere)

gaat installeren, moet vooraf alle oude Antivirus producten verwijderd worden.

Tip B: Verwijder ook de testversie van NOD32 voordat u de koopversie gaat installeren.

tip C: Start (na tip A) de PC opnieuw op voor u NOD32 gaat installeren.

Download dit hulpprogramma:

LET OP: Deze removal tool werkt alleen voor NOD32 versie 2.7 en lager. Deze werkt niet met latere versies.

http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe

Start dit daarna op. (Indien Windows u hierover met een vraag komt, hierop akkoord geven).

Dan kunt u de computer herstarten, daarna is NOD32 geheel verwijderd.

(63 stem(men))