Kan ik gratis upgraden van NOD32 Antivirus 2.7 naar ESET NOD32 Antivirus versie 3.0?

TOELICHTING:

Ja, u kunt gratis upgraden van NOD32 Antivirus versie 2.7 naar ESET NOD32 Antivirus versie 3.0.

ANTWOORD:

Deinstallatie procedure NOD32 versie 2.7:
  1. Zorg dat u allereerst het nieuwe installatiebestand van ESET NOD32 Antivirus 3.0 van onze website heeft gedownload op bijv. uw bureaublad. Tips voor het downloaden: http://helpdesk.nod32.nl/kb_article.php?ref=8943-QRFH-3089
  2. Ga naar Start Menu -> Alle programma's -> Eset -> Klik op deinstallatie.
  3. Herstart uw computer.
  4. Volg de installatieprocedure van ESET NOD32 Antivirus door te dubbelklikken op het gedownloade installatiebestand.
Wanneer de bovenstaande reguliere deinstallatie niet werkt of foutmeldingen opleverd hebben wij voor NOD32 versie 2.7 een verwijderprogramma gemaakt.

1. Download hier ons verwijderprogramma: http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe
  2. Sla dit op bijvoorbeeld uw bureaublad op. (Meer informatie over hou u moet downloaden vind u hier: http://helpdesk.nod32.nl/kb_article.php?ref=8943-QRFH-3089)
  3. Start dit daarna op door te dubbelklikken op het bestand op uw bureaublad (of eigen gekozen download locatie).
  4. Indien Windows u de vraag steld of u dit programma wilt uitvoeren kunt u hierop akkoord geven.
  5. Herstart de computer
Nu is uw computer klaar voor de installatie van onze nieuwste ESET NOD32 Antivirus 3.0
Voor installatie tips kijkt u hier:
http://helpdesk.nod32.nl/kb_article.php?ref=8943-QRFH-3089

Let op:
U heeft met uw NOD32 licentie recht op de update naar ESET NOD32 Antivirus versie 3.0, maar niet op een kosteloze upgrade naar Eset Smart Security.