Een Licentie aanschaf/verlenging hoe werkt dat?
Een nieuwe licentie/verlenging kunt aanschaffen op http://www.nod32.nl/purchase/home of door een mail te sturen naar support@systemec.nl.

U kunt kiezen voor de aanschaf van een nieuwe licentie of licentieverlenging.
De verschillende betaalmethoden volgen uit het invullen van het formulier.

De nieuwe licentiegegevens die u ontvangt in uw mailbox. Oftewel nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord in NOD32 kunt u hier instellen:

klik op het groene NOD32 icoontje naast de klok.
Klik in het daarop geopende menu op de onderste UPDATE.
Daarna in het rechter menu op SETUP.
Daar ziet u de veldjes waar uw deze gegevens moet invullen.
Daarna zou het updaten moeten werken

Hiermee is uw huidige versie weer verlengd voor de duur van deze aangeschafte licentieperiode.

(27 stem(men))