Moet ik een 64-bits of een 32-bitversie van mijn ESET product downloaden?

U kunt controleren of u een 64-bits systeem heeft door met een rechtermuisklik op "Deze computer" (te vinden op uw bureaublad of in het menu onder de "Start" knop) te klikken en dan uit het menu op eigenschappen met de linker muisknop.

Indien hier niet wordt aangegeven dat u een 64-bits systeem heeft, zal de 64-bits versie niet werken.

Niet op alle systemen zal de 64-bits versie functioneren, ook al geeft Windows aan dat het een 64-bits versie betreft.

De 32-bits versie werkt op beide systemen met dezelfde functionaliteit. Download u dan ook bij twijfel de 32-bits versie. Met uw licentie kunt u elke beschikbare versie in elke beschikbare taal gedurende uw licentieperiode downloaden en gebruiken.

(25 stem(men))