Hoe werkt downloaden en installeren?

U kunt uw Eset product downloaden via de onderstaande link met uw licentiegegevens die u ontvangt per e-mail:
www.nod32.nl/download/full

U klikt dan op het Eset product waar u een licentie voor heeft.
Dan vraagt deze om een gebruikersnaam en wachtwoord, hier moet u uw licentiegegevens die u heeft ontvangen invullen.

Voor tips van het overnemen van uw licentiegegevens:
http://helpdesk.nod32.nl/kb_article.php?ref=5558-TUFX-7970

Als deze correct zijn klikt u op opslaan en zet u de download voor het gemak op uw bureaublad.
Als de download klaar is dubbelklikt u op het installatiebestand om deze op te starten.

Voor verdere hulp bij het installeren van uw product verwijzen wij u naar de onderstaande link:
http://www.nod32.nl/download/docs/

(40 stem(men))