Undocumented Serious Error 0x101a - (3.0/4.0)

Als u het volgende bericht ontvangt "ongedocumenteerde ernstige fout 0x101a" tijdens het bijwerken van de viruskenmerken database. Dan komt dit waarschijnlijk door een corrupte installatie of de aanwezigheid van een antivirus van een derde partij. Volgt u de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

1. De-installeer uw ESET software door te klikken op Start Alle Programma's ESET de-installeren. Herstart uw computer als u dit gevraagd wordt.
  2. Verwijder de map C:\Program Files\ESET.
  3. Herinstalleer nu uw ESET software met een nieuw installatiebestand. Als er een andere virusscanner op uw computer wordt gedetecteerd zal er een waarschuwingsvenster verschijnen. Als dit het geval is annuleert u dan de installatie en ga verder naar stap 4. Als u geen melding krijgt maakt u dan de complete installatie af. Sla dan nu de volgende stappen over, u bent nu klaar.
  4. U vindt via de onderstaande link removal tools voor andere virusscanners:
    http://helpdesk.nod32.nl/kb_article.php?ref=2671-TJZC-9707
  5. U vindt via de onderstaande link removal tools voor andere virusscanners:
    http://helpdesk.nod32.nl/kb_article.php?ref=2671-TJZC-9707
  6. Herstart hierna uw computer en herinstalleer uw ESET software met een nieuw installatiebestand.
(25 stem(men))