Wat als ik mijn ESET product over een niet ESET antivirus programma heen heb geïnstalleerd.

TOELICHTING:

Als u een ESET beveiligingsproduct geïnstalleerd heeft op een computer die al antivirus software had. Kunt u het beste de ESET software de-installeren en opnieuw installeren.

Oplossing:

De-installatie instructies:

1. klik op Start > Programma’s > ESET > ESET NOD32 Antivirus > verwijderen.

2. Herstart de computer. Zodra de computer geherstart is, verwijdert u de volgende mappen:

%ProgramFiles%ESET

%AllUsersProfile%Application Data/ESET

%AppData%ESET

3. De-installeer uw vorige antivirus software. Voor meer hulp hierover volgt u de onderstaande link:

http://helpdesk.nod32.nl/kb_article.php?ref=2671-TJZC-9707

4. Download uw ESET Product op uw bureaublad:

http://www.nod32.nl/download/full/

(24 stem(men))