Wat doen de vinkjes, open laten en een kruisje zetten, bij de browsers, onder beveiliging van webtoegang?

Toelichting

Uw webbrowsers kunt u instellen bij Beveiliging van webtoegang > HTTP > Webbrowsers. (zie fig. 1-1)

Fig. 1-1

Door op Toevoegen te klikken kunt u handmatig bestanden bijvoegen. (zie fig. 1-2)
U kunt door uw mappen bladeren en op het gewenste bestand dubbelklikken zodat deze word toegevoegd.
Toevoegen...
zie Fig. 1-2

Als u programma's leeg laat zal NOD32 deze alsnog scannen op hun algemene netwerk verkeer. (zie fig.1-1)
Met een groen vinkje aan zal NOD32 deze applicatie scannen als zijnde een webbrowser. Hiermee wordt er beter gescand op webcontent en phishing etc.
Een kruisje ervoor zal het programma uitzonderen van de webtoegang scanner.
BELANGRIJK:
Gebruik dit alleen om speciaal netwerk gebruikende programma's die aantoonbaar problemen heeft met de webtoegang scanner van NOD32 alsnog te kunnen gebruiken.

U hoeft als u uitzondert niet bang te zijn dat het programma virussen zal gaan downloaden omdat de on-acces scanner
alsnog deze bestanden zal oppakken wanneer deze op de harde schijf worden geplaatst.

(21 stem(men))