Computerscan op Aanvraag (3.0) is erg langzaam in Windows Vista

Toelichting

Als een Computerscan op aanvraag langer duurt dan normal onder Microsoft Windows Vista, kan dit komen omdat er incorrecte permissies zijn toegewezen op te temporary map.
Als dit het geval is, zal de Computerscan op aanvraag (Hulpmiddelen → Logbestanden → Computerscan op aanvraag)  dan een gelijkwaardige error laten zien in de logbestanden  als deze:
"C:\HPBIN\AddDevicePath.exe » UPX v12_m5~_ext - decompression could not complete (possible reasons: insufficient free memory or disk space, or a problem with temp folders)"

Oplossing

Om deze foutmelding aan te spreken, verifieer de permissies om te mogen schrijven in C:\Windows\Temp map door de volgende stappen te volgen:

1. Open Windows Verkenner en navigeer naar C:\Windows
2. Rechts-klik op de Temp map en kies Eigenschappen.
3. Klik de Beveiliging tab aan en vervolgens klik op Bewerken (Als je UAC aan hebt staan, moet je klikken op Volgende om deze toe te staan).
4. Kies de groep Gebruikers uit de Groep of Gebruikersnamen sectie.
5. Verrifier dat permissie Schrijven is toegestaan. Als dit niet het geval is, doe dit. Klik Toestaan en daarna OK.
6. Klik op OK en dan nogmaals OK om de wijzigingen op te slaan. Computerscan op aanvraag zal nu op tijd klaar moeten zijn met de scan.

(20 stem(men))