Hoe verwijder ik de meldingen onder mijn e-mail (3.0/4.0/ESS)?

TOELICHTING:

ESET Smart Security/ESET NOD32 Antivirus 3.0/4.0 geeft de gebruiker de mogelijkheid om meldingen aan uitgaande en inkomende e-mail berichten in te voeren, om aan te geven dat het bericht gescand is en niet is geïnfecteerd. Het is erg simpel om deze meldingen te verwijderen of deze op alleen geïnfecteerde bestanden te zetten.

OPLOSSING:

1. Open het hoofdvenster van ESET Smart Security via: Start > Programma’s > ESET Smart Security.

2. Druk op F5 om in het geavanceerde setup te komen. Klik op antvirus en spyware > e-mail beveiliging.

3. In het Waarschuwingen en meldingen sectie, kunt u uw persoonlijke instellingen voor inkomende en uitgaande e-mail instellen.

4.  Klik op OK om de instellingen te bevestigen. Let op de e-mails die de melding al hebben zullen deze niet kwijtraken. Ook kunt u de inhoud van de meldingen niet wijzigen.

(29 stem(men))