Hoe geef ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord op in het systeem? (4.0)

ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus controle elk uur nieuwe updates, en wordenten minste eenmaal per dag bijgewerkt met nieuwe virusdefinities en de noodzakelijke upgrades voor het programma. De update zal mislukken als uw gebruikersnaam of wachtwoord ongeldig is of verkeerd ingevoerd. U kunt ervoor zorgen dat uw gebruikersnaam en wachtwoord correct is ingevoerd door de onderstaande stappen.

Belangrijk! Als u een upgrade uw ESET beveiliging product uit de trial versie naar de volledige versie, staat u 12-24 uur na het invoeren van uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord voor de nieuwe vervaldatum worden weergegeven.

1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram ESET  naast de systeemklok, of door te klikken op Start → Alle programma's →ESET →  ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.
  2. Vanuit het hoofdmenu, klik op Update en klik vervolgens op Gebruikersnaam en wachtwoord instellen ....
  3. Controleer of uw gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn ingevoerd en klik op OK. De volgende zijn slechts voorbeelden :

Username: EAV-12345678

Wachtwoord: abcde12345

Fig. 1-1

4. Vanaf het eerste venster, klik op Update virus signature database (zorg ervoor dat je verbonden bent met het internet).

Fig. 1-2

5. Als u niet gevraagd wordt naar uw gebruikersnaam en wachtwoord, zijn ze correct ingevoerd. Als u wordt gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord, klikt u op Annuleren en herhaal de stappen 2 en 3. Zorg ervoor dat u bent aangemeld als beheerder of iemand met beheerdersrechten.

Belangrijk! Vergeet niet om uw gebruikersnaam en wachtwoord precies zoals ze zijn geschreven zijn in te vullen.
- De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig en het koppelteken in de gebruikersnaam is noodzakelijk.
- Het wachtwoord is tien tekens lang zijn en zijn allemaal kleine letters.
- Als u de gegevens doet kopiëren en plakken, zorg er dan voor dat u niet een extra spatie selecteert.
-We maken geen gebruik  van de letter L in wachtwoorden (gebruik het nummer een (1) in plaats)
-Een grote '0 'is het aantal nul (0), een normale o 'is de kleine letter o.

Handhaving van de huidige virusdefinities en programma-updates is het belangrijkste aspect van elke beveiligingssoftware.

Als u gebruikersnaam en wachtwoord nog steeds niet te werken, gaat u naar de verloren licentie pagina om te controleren of de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u probeert te gebruiken geldig is.

(25 stem(men))