Kennisbank: NOD32
Hoe kan ik opgeven waar mijn spam berichten worden opgeslagen? (4.0)

De Antispam-module beschermt gebruikers tegen ongewenste e-mailberichten door ze automatisch te verwijderen of te verwijzen naar een aangewezen e-mail spam map. U kiest een bestaande map of u maakt eerst een nieuwe map, volg de onderstaande stappen:

 1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram ESET  naast de systeemklok, of door te klikken op Start → Alle programma's → ESET→  ESET Smart Security. 
 2. Als u Display in standaard modus is kunt u in de linker benedenhoek van het venster overschakelen naar geavanceerde modus door te klikken op Wijzigen. Of door op CTRL + M op uw toetsenbord te drukken. 
 3. Klik op Instellingen→ Antispammodule in het hoofdmenu en klik op Geavanceerde instellingen voor antispammodule.   Fig. 1-1 

 4. Selecteer de map door het Selectievakje, en voer de naam van de map waarnaar u uw spam-berichten wilt doorverwijzen, zoals Verwijderde items of ongewenste e-mail. In het onderstaande voorbeeld is de nieuwe map met de naam 'Spam'.Klik op OK.   Fig. 1-2 

 5. Als de map die u heeft gemaakt nog niet bestaat in Microsoft Outlook zal ESET Smart Security deze automatisch aanmaken nadat het eerste spam-bericht is ontvangen. 

   

  Fig. 1-3 

Vanaf nu zullen alle e-mailberichten die automatisch worden aangewezen door ESET Smart Security als spam, en alle berichten die u handmatig verwijst naar deze map toegewezen.


OPMERKING: Als u de volledige inhoud van de ESET AntiSpam map wilt verwijderen klikt u met de rechtermuisknop op de map en vervolgens op Verwijderen. De map wordt opnieuw gemaakt wanneer een spam-item

(21 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Systemec B.V. - helpdesk