Hoe Schakel ik de startup scan uit?

Standaard zal uw ESET beveiliging product een programma scan uitvoeren in het geheugen bij het opstarten. Als u systeem een lange tijd nodig heeft om de scan te voltooien heeft u mogelijk conflicterende programma's ingesteld te draaien bij het opstarten. U de startup scan niet annuleren als hij eenmaal is gestart is, maar u kunt de tijdelijk scan die word uitegevoerd tijdens het starten uitzetten door de instructies hieronder:

Belangrijk! Het uitschakelen van de ESET opstarten scant uw computer bloot aan risico's en is slechts een tijdelijke oplossing voor een toepassing van derden conflict. Indien mogelijk, raden we controleren voor andere toepassingen die zijn gepland starten bij het opstarten en hetzij deselecteren het opstarten van hun functies of het verwijderen van de conflicterende software van uw computer. ESET niet in staat is ondersteuning voor andere toepassingen van derden te verstrekken.

1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram  in de Windows-taakbalk of door te klikken op Start → Alle programma's → ESET→  ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.
  2. Omschakelen naar de geavanceerde modus door te klikken op Wijzigen ... in de linkerbenedenhoek en klik vervolgens op Ja als u wordt gevraagd te bevestigen of door op CTRL + M op uw toetsenbord.
  3. In de linker kolom, klikt u op Extra → Scheduler. De Scheduler / Planner venster wordt weergegeven.
  4. Deselecteer Automatisch opstarten bestand controleren | Systeem opstarten bestand te controleren. | User aanmelden. Standaard is dit de vierde optie naar beneden.

5. Fig. 1-1

6. Herstart uw computer. Uw startup scan is nu uitgeschakeld.
(30 stem(men))