Hoe verwijder ik een bestand in quarantaine? (4.0)

De quarantaine bevat back-ups van bestanden die zijn gevonden, gereinigd en verwijderd door uw ESET beveiliging product. Om deze back-up bestanden van uw computer te verwijderen, volgt u de volgende stap-voor-stap instructie hieronder:

1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram ESET  naast de systeemklok, of door te klikken op Start → Alle programma's → ESET→  ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.
  2. Vervolgens omschakelen naar de geavanceerde instellingen door te klikken op Wijzigen in de linker hoek of door op CTRL + M op uw toetsenbord te drukken.
  3. Klik op Hulpmiddelen → Quarantaine. Klik met de rechtermuisknop het gewenste bestand en klik op Verwijderen uit Quarantaine.
  4. Bevestig door op Ja te klikken.