Hoe voorkom ik dat het opstartscherm wordt weergegeven? (4.0)

Standaard laat ESET Smart Security en ESET NOD32 Antivirus bij het opstarten een klein informatie scherm zien.

Fig. 1-1

Als u dit scherm wilt uitschakelen, volg dan de onderstaande stappen:

1. Open het hoofdvenster door te klikken op het pictogram  naast de systeemklok, of door te klikken op Start → Alle programma's →ESET  → ESET Smart Security of ESET NOD32 Antivirus.

2. Druk op de F5 toets om de Advanced Setup-venster te openen.

3. In het setup venster, klik de Gebruikersinterface en vervolgens schakelt u het selectievakje Show splash-screen bij het opstarten optie.

Fig. 1-2
  4. Klik op OK om uw instellingen te bevestigen.
(37 stem(men))