Ik ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord kwijt

Als u uw gebruikersnaam, wachtwoord, de vervaldatum van uw licentie, of andere informatie over de licentie vergeten, kunt u onze website rechtstreeks een email verzenden voor het opvragen van de gegevens. Het enige wat we moeten weten is het registratie e-mail adres dat werd gebruikt op de vorm van online aankoop toen u het ESET beveiliging product aanschafte.

Uw gebruikersnaam en wachtwoord werden verstrekt op het moment van aankoop en zijn nodig voor onze update servers om u te identificeren als een ESET klant. In het geval dat u niet weet wat uw registratie e-mailadres was, kunt u gebruik maken van ons Customer Care formulier om een nieuwe zaak in te dienen.

(91 stem(men))