Wat is het verschil tussen een virus signature database update en een Programma Component Update (PCU)?

Virus database en module updates:
Uw ESET beveiliging product download virus signature database updates elke dag. Deze updates zorgen ervoor dat u beschermd tegen de laatste bekende bedreigingen die schade kunnen toebrengen aan uw computer. De updates bestaan uit de meest recente vrijgegeven malware handtekeningen die zijn toegevoegd aan de database van uw product. Ook uitgebracht door de database virus signature updates is een incidentele module update. Een module update is de nieuwste versie van een deel van de architectuur van uw ESET beveiliging product zoals de persoonlijke firewall.

Programma Component Update (PCU):
Los van een virus signature database update en module update is een Programma Component Update (PCU). Een PCU is de meest recente volledige versie van de ESET beveiligingsproducten. Deze worden niet automatisch aan klanten uitgerold als een virus signature database update of module update maar kunnen gevonden worden op de ESET Download pagina.

(77 stem(men))