Exchange e-mail en agenda instellen op de iPad
Voor u begint: server en domein gegevens kunt u bij de support afdeling van Systemec opvragen.

Zowel Apple de fabrikant van de iPad, en Systemec, raden het gebruik van een SSL certificaat aan op uw Exchange-server. Zodoende is de e-mail en agenda die u over het internet en GSM-netwerk ophaalt, altijd versleuteld. Indien u niet zeker weet of uw Exchange-server een SSL certificaat heeft, neemt u dan a.u.b contact op met onze support afdeling.

Exchange instellen op uw iPad.

Ga via “Instellingen” naar “Mail, Contacten, Agenda”

In het volgende scherm drukt u op “Voeg account toe...”, het volgende scherm zal verschijnen;

Druk vervolgens op “Exchange”;

Nadat u de juiste gegevens hebt ingevuld en u op “Volgende” heeft gedrukt zal er een melding kunnen volgen over het certi´Čücaat, druk bij deze melding op “Accepteren”. In het volgende scherm moet u de (externe) server naam opgeven;

LET OP: Als u de “Contacten” optie ook aan zet om te synchroniseren zullen al uw bestaande contacten op uw iPad worden overschreven door de contacten op de Exchange-server.

Nadat u de juiste server naam hebt opgegeven kunt u instellen welke gegevens u wilt synchroniseren;

Druk vervolgens op “Bewaar” om de instellingen op te slaan.

(59 stem(men))