SMTP Authenticatie aanzetten voor POP3 mailboxen
Voor het versturen van e-mail dient er in uw programma een uitgaande SMTP server ingesteld zijn.
Standaard is dit smtp.systemec.nl. Deze SMTP server is alleen toegankelijk voor klanten welke een internet verbinding via Systemec hebben.

Daarnaast is het voor klanten die bij ons een POP3/Webmail/IMAP account hebben webmail.systemec.nl te gebruiken als SMTP server.
Hiervoor dient dan wel SMTP authenticatie ingesteld te worden, dit staat beschreven in de bijlage.

Zonder deze SMTP authenticatie zult u de mail niet langer kunnen versturen en blijft deze in uw "Postvak Uit" staan van uw mailprogramma.
Via deze SMTP authenticatie kunt u dus ook mail via onze server versturen wanneer u geen internetverbinding via Systemec heeft (bijv in buitenland).

Bijlagen

smtp authenticatie aanzetten voor pop3 mailboxen.pdf (1.23 MB)
(10 stem(men))