Kennisbank: Email
Wizard Afwezigheid Webmail Omgeving



De webmail omgeving ondersteunt
een automatisch bericht.



Onderneem onderstaande stappen
om dit te realiseren:





Ga naar Instellingen en klik op
Mijn Auto-Responder.



Vink eerst Inschakelen
Autoresponder aan om een Auto-Responder bericht op te kunnen geven. U kunt
zoals u ziet aangeven of u wilt dat dit enkel gebeurt wanneer men u direct
mailt, of bijvoorbeeld wanneer u een CC bent, via een mailinglist e.d.



Indien u wilt dat men enkel een
melding krijgt wanneer er rechtstreeks een mail naar u gestuurd wordt, vinkt u de middelste optie aan.




(10 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Systemec B.V. - helpdesk