Wachtwoord vergeten webmail account

Wachtwoord kwijt van je Systemec WebMail?

Het is (sinds webmail versie 8) eenvoudig om zelf uw wachtwoord te resetten:
1. Ga naar https://webmail.systemec.nl.
2. Klik op wachtwoord vergeten.
3. Vul het BACKUP email adres in en de CAPTCHA code.
4. U ontvangt op uw backup email adres een automatisch gegenereerde email met een eenmalig geldige link.
Klik op deze link en voer het nieuwe wachtwoord in.

Deze functie is alleen mogelijk voor gebruikers welke een BACKUP email adres hebben ingesteld.
Wachtwoord kwijt en geen backup adres ingesteld? Neem contact op met de helpdesk.

Instellen BACKUP email adres:
1. Log in op uw webmail account https://webmail.systemec.nl.
2. Klik in linkerkolom op "Instellingen".
3. Onder "Mijn Instellingen" kies het tablad "Gebruiker" en vul onderin het veld Backup email adres in.

(2 stem(men))