Nieuws
May
13

In 2018 en begin 2019 heeft de media veel nieuwsberichten gedeeld over cyberaanvallen of malware. Denk hierbij aan het Wannacry virus wat zowel bedrijven als overheidsinstellingen tijdelijk platlegde. 

Een cyberaanval kan voor een ondernemer veel schade aanrichten door het platleggen van processen, maar ook door het verlies van waardevolle bestanden.

Het veiligstellen en back-uppen van bestanden wordt steeds belangrijker.

Een back-up is een reservekopie van een systeem of applicatie, met als doel het veilig stellen van de geselecteerde data.

In het geval van schade of andere manier van verlies, kunnen gegevens worden hersteld.

Er zijn verschillende manieren om een back-up online uit te voeren, maar sinds de introductie van de AVG wetgeving, moet u als ondernemer kunnen aantonen waar uw data is opgeslagen. 

 

De Systemec Online Back-up dienst zorgt voor een veilige back-up, waarbij de data wordt opgeslagen in onze datacenters. Deze back-up wordt redundant opgeslagen in onze datacenter locaties in Nederland en Duitsland.

Onze back-up software maakt automatisch back-ups zonder dat u hiervoor handmatig actie moet ondernemen.

Systemec Online Back-up is niet alleen bedoeld voor een fysieke PC, Mac of server, maar is ook zeer geschikt voor back-up van virtuele machines binnen VMware vSphere of Microsoft Hyper-V.

Daarnaast is het mogelijk om ook een back-up te maken van Android en iPhone devices.

Je kunt met 1 account ook meerdere werkplekken of servers back-uppen.

Wil je onze back-up software uitproberen? Neem dan contact op voor een proeflicentie.


Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Systemec B.V. - helpdesk