Nieuws
Jun
14
Op woensdag 22 mei werd Systemec verrast met een spontaan bezoek door Peter van Heeswijk. Hij kwam namens Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) een dikke pluim uitreiken voor onze betrokkenheid en bevlogenheid in het opleiden van ICT- studenten van @GildeICTcollege. Met heel veel trots hebben wij deze erkenning in ontvangst genomen!


Al enkele jaren biedt Systemec ruimte aan studenten om tijdens een stage op niveau 4, werk- en leerervaring op te doen. Systemec hecht veel waarde aan opleiden. Niveau 4 is een mooie startkwalificatie om in het bedrijfsleven te starten. Enkele studenten zijn ook daadwerkelijk bij Systemec blijven werken na hun afstudeerstage en zijn zich inmiddels aan het door ontwikkelen door middel van workshops, trainingen en zelfs HBO-ICT opleidingen.

Naast werk- en leerervaringen tijdens een stage is Systemec sinds januari 2019 ook gestart met rondleidingen voor 1e jaars en projectbegeleiding voor 2e jaars. Het bedrijfsleven ervaren en daarnaast ze te helpen om een concretere keuze te maken voor de toekomst, is zeer belangrijk. Systemec investeert daarom graag in opleiden! Dit vraagt zeker ook de nodige inspanning van de medewerkers en daarom is het dan ook mooi als dit gezien en beloond wordt met een prachtige symbolische pluim! Hartelijk dank aan GildeICTcollege en SBB!


Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Systemec B.V. - helpdesk