Nieuws
Feb
20

Na veel positieve reacties vorig jaar, heeft Systemec dit jaar opnieuw een bedrijfsbezoek georganiseerd voor 2e jaars MBO 4 studenten van het Gilde ICT College Roermond.

Tijdens deze dag werden de studenten ontvangen op onze locatie Marinus Dammeweg in Venlo en werden ze voorzien van drie verschillende workshops.

Deze workshops bestonden uit de onderdelen: Datacenter, Beveiliging IT en Netwerktechniek.

Het doel is om de studenten kennis te laten maken met de praktijk en met verschillende richtingen binnen de ICT.Uit de reacties van het bedrijfsbezoek vorig jaar, is gebleken dat het bedrijfsbezoek voor de student een bevestigend gevoel creëerde voor de gemaakte studiekeuze, maar ook zorgde voor extra motivatie of interesse in een vervolg ICT opleiding.

Systemec investeert graag in de ontwikkeling van studenten door mee te werken aan lesmaterie voor scholen, maar ook door het aanbieden van leerzame stagemogelijkheden.

Binnen Systemec werken studenten samen met een team van gedreven specialisten met als doel zoveel mogelijk kennis over te brengen.

Ben je zelf student en ben je geïnteresseerd om stage te lopen bij Systemec? Of juist werkzoekend?

Kijk dan eens op onze website https://www.systemec.nl/nl/over-systemec/vacatures

 


Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Systemec B.V. - helpdesk