Sorry, we konden dit nieuwsartikel niet vinden.
Nieuws
Sep
2

In samenwerking met Penta Infra, gaat Systemec managed colocation aanbieden vanuit Düsseldorf.


Dit datacenter wordt opgenomen in het bestaande portfolio en biedt de mogelijkheid de Systemec diensten in Noordrijn-Westfalen verder uit te breiden.


Systemec biedt colocatie van serverapparatuur aan, waarbij er vele mogelijkheden zijn, zoals shared racks, private racks of een eigen private suite.


Alle voorzieningen zoals elektriciteit, klimaatbeheersing en verbindingen zijn optimaal geregeld.


Meer lezen »Sep
2

We bieden niet alleen VoIP telefonie met een vast toestel, maar ook voor mobiel. Dit kan met een App, maar ook met een Vast-Mobiel abonnement (VaMo), waarbij de mobiele telefoon dus onderdeel wordt van de centrale.


Zeker in deze tijden van COVID-19, waar we veel thuiswerken, is het handig dat je mobiel onderdeel is van de bedrijfscentrale en je gewoon op je interne nummer bereikbaar bent en ook eenvoudig kunt uitbellen met het vaste bedrijfsnummer.


Meer lezen »Aug
13

De Stichting Hart voor Venlo levert een zeer belangrijke, zinvolle en actieve bijdrage aan de verlenging van het leven van de medemens door middel van het werven en opleiden van burgers aan opleidingen voor reanimatie, AED en andere levensreddende handelingen. Zij willen succesvol bouwen aan de toekomst van de Gemeente Venlo.


Systemec staat achter de doelstelling van deze stichting en kan deze doelstelling alleen maar onderschrijven.
Wij dragen hen een warm hart toe en zullen daarom de hosting voor de komende jaren als sponsoring beschikbaar stellen.

Meer weten over de Systemec webhosting diensten?
Neem dan gerust contact met ons op en bekijk onze website!
https://www.systemec.nl/nl/oplossingen/services_en_cloud/webhosting_en_domein


Meer lezen »Jul
15

Systemec heeft de DCspine portefeuille opgenomen en kan haar klanten op een eenvoudige manier koppelingen aanbieden tussen de Systemec datacenters en meer dan 75 andere datacenters in de Benelux. Met deze koppelmogelijkheden kunnen datacenter gebruikers de ultieme geografische redundantie creëren. Daarnaast kunnen klanten eenvoudig vanuit de Systemec datacenters een directe koppeling naar de public cloud opzetten.


De vraag naar interconnects en datacenteroplossingen zullen de komende jaren blijven toenemen (Bron: State of the Dutch Data Centers 2020). Spreiding van risico’s en het verbeteren van beschikbaarheid is een belangrijk thema, oplossingen zijn onder andere het gebruik maken van verschillende datacenters buiten de Randstedelijke regio’s. Systemec is in staat een managed colocatie oplossing aan te bieden en kan door middel van de DCspine diensten, naast de eigen faciliteiten ook samenwerken met de aangesloten andere datacenters in de Benelux.


Jan Michiel Berkel, Director van DCspine, geeft aan “DCspine ziet dat de Nederlandse datacenter markt goed ontwikkeld is. Niet alleen in de regio groot Amsterdam maar ook door het land heen. Wij zien dat zakelijke gebruikers behoefte hebben aan professionele dienstverleners die de taal van hun business spreekt. Systemec doet dit voornamelijk gericht op bedrijven in Zuid-Nederland en wij geven de klanten van Systemec met deze uitbreiding toegang tot een groter portfolio aan professionele cloud en connectiviteitsdiensten.”


Meer lezen »Jul
14


Cleverland.eu
is een samenwerkingsproject in de Euregio tussen de gemeentes Krefeld, Mönchengladbach en Venlo.

Het doel van het project is om jongeren te boeien en te binden aan de Euregio op het gebied van studeren en werken.

Sjoerd Derkx is geïnterviewd door Cleverland en vertelt over Systemec en de kansen in de Euregio. Lees meer


Meer lezen »Jul
14

De vernieuwde website is live gegaan, met uitgebreide informatie over onze diensten, datacenteroplossingen, klantcases en nieuwsberichten.

De nieuwe website heeft veel extra functionaliteiten om bezoekers sneller te voorzien van de gewenste informatie of te voorzien van supportkanalen. De website is ook geschikt voor mobiel en wordt gehost binnen de Systemec datacenters.

Meer informatie over de Systemec webhosting diensten zijn te vinden op:

https://www.systemec.nl/nl/oplossingen/services_en_cloud/webhosting_en_domein

Los van de diensten en algemene informatie, zijn er tools toegevoegd die ondersteunen bij supportvragen. Voorbeelden hiervan zijn de Systemec Speedtest, IP weergave, portal voor DNS beheer en de supportportal voor gerichte ondersteuning.

Om onze afnemers te voorzien van hoogwaardige oplossingen, leveren wij rechtstreeks aan de opdrachtgever en ondersteunen wij partners in het voorzien van hun klanten.

Meer weten over onze oplossingen of over samenwerkingen? Kijk dan verder op onze vernieuwde website.

 


Meer lezen »
Systemec B.V. - helpdesk