Sep
2

We bieden niet alleen VoIP telefonie met een vast toestel, maar ook voor mobiel. Dit kan met een App, maar ook met een Vast-Mobiel abonnement (VaMo), waarbij de mobiele telefoon dus onderdeel wordt van de centrale.

Zeker in deze tijden van COVID-19, waar we veel thuiswerken, is het handig dat je mobiel onderdeel is van de bedrijfscentrale en je gewoon op je interne nummer bereikbaar bent en ook eenvoudig kunt uitbellen met het vaste bedrijfsnummer.