Nieuws
Jul
31
Systemec werkt graag samen met bedrijven die communicatie- en dataveiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo ook Hertek Care. Beide partijen zijn dan ook tot een partnerovereenkomst gekomen en kijken uit naar een verdere samenwerking.

Hertek

Hertek Care, onderdeel van de Hertek groep, garandeert veiligheid en welzijn voor mensen in de zorg. Dat is hun missie. Al meer dan 20 jaar creëert Hertek Care innovatieve oplossingen voor een veilige en prettige leefomgeving voor zowel de cliënt als de zorgverlener.  Als adviseur en leverancier kijkt Hertek Care naar de totaaloplossing en houdt daarbij rekening met de laatste ontwikkelingen. 
Adviseurs en technici kennen de zorgsector en implementeren zorg- en communicatieoplossingen op maat en bedrijfsklaar.  De Sonevo totaaloplossing van Hertek zorgt voor een veilige woon- en werkomgeving voor cliënten en zorgmedewerkers.


Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Systemec B.V. - helpdesk