Nieuws
Sep
12

De directie van familiebedrijf Systemec, Jos en zijn zoon Sjoerd Derkx, zijn genomineerd voor de groot-Venlose Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2017.

Wij zijn vereerd met deze nominatie, dit is voor het hele team een mooie bekroning op ons 25-jarig bedrijfsjubileum.

We mogen het opnemen tegen 2 zeer gewaardeerde genomineerden, Hai Berden en Corné Geerts van Seacon Logistics en Henk Vossen van de Helichem Groep.

Via deze weg wensen wij Hai, Corné en Henk dan ook veel succes en plezier met de voorbereidingen.
Op 12 december is de prijsuitreiking in Theater de Maaspoort in Venlo.Over Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs

De Lodewijk van der Grinten ondernemersprijs is niet meer weg te denken uit de activiteiten van het groot-Venlose bedrijfsleven. Deze door Ondernemend Venlo, LLTB, MKB en gemeente Venlo samen georganiseerde ondernemersprijs is een kroon op het werk van de ondernemer, die zich het meest heeft onderscheiden op vele vlakken. De drie genomineerden worden door een vakkundige commissie geselecteerd en in september bekend gemaakt. Daarna volgt een intensief programma met jurybezoeken, promotie activiteiten en opnames. Steevast op de 2e dinsdag van december wordt dan in een doorgaans volledig uitverkochte Maaspoort de winnaar bekend gemaakt.

Over Systemec

Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Systemec streeft er naar een onafhankelijke en strategische partner te zijn van bedrijven en instellingen ondersteunend op het gebied van internet- en data-vraagstukken. Een stabiele en betrouwbare partner met oog voor de belangen van de relaties zonder de menselijke factor bij het zakendoen binnen de digitale wereld te verliezen. Op deze wijze streeft men er naar langdurige relaties op te bouwen die zorgen voor continuïteit bij Systemec alsmede haar klanten. Als technische sparringpartner biedt Systemec een hoogwaardige kwaliteit door permanent te investeren in de nieuwste technieken. Het resultaat zijn unieke oplossingen die wereldwijd toegankelijk zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan een beveiligde en continue bedrijfsvoering van haar relaties.

De oplossingen en diensten worden zowel nationaal alsmede internationaal aangeboden met een sterke nadruk op de Euregio. Systemec wil zich verder ontwikkelen tot een "Data Hotspot” en zodanig een positie van betekenis verwerven op het snijpunt van de as Amsterdam–Frankfurt en Londen-Berlijn.

In 2017 viert Systemec het 25-jarig bestaan en wordt er met veel enthousiasme van alle medewerkers gewerkt aan de verdere expansie van haar activiteiten in binnen- en buitenland vanuit "Hotspot” Venlo.

We zijn overigens ook op zoek naar uitbreiding van ons team, wil je ook bij deze genomineerde komen werken, kijk dan eens naar onze vacatures.


Reacties (0)
Nieuwe reactie plaatsen
 
 
Volledige naam:
Email:
Reacties:
CAPTCHA-verificatie 
 
Voer in het tekstvak hieronder de tekst in die je ziet in de afbeelding (wij maken hier gebruik van om automatische bijdragen te voorkomen).

Systemec B.V. - helpdesk